ACTA ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L’AFI de l’ESCOLA ENTENÇA 25/01/2018

Aquí un resum dels principals temes comentats a l’Assemblea Ordinària de l’AFI.
 
1. Ubicació definitiva de l’Escola

L’AFI, juntament amb l’equip directiu de l’Escola, expliquen les últimes informacions en relació a la ubicació definitiva i la última proposta realitzada pel Consorci i el Districte. Actualment, la proposta més avançada feta pel Consorci a la nostra Escola és continuar al recinte de l’Escola Industrial, als terrenys on ens trobem ara que són propietat de l’Ajuntament, agafant més espais i a prop de la subestació elèctrica, no a sobre.

És una proposta que es va presentar a la reunió del 17 de gener de 2018 i no es va ni acceptar ni rebutjar, sinó que s’està estudiant, ja que està condicionada a la realització dels estudis de medicions de les ones elèctriques i electromagnètiques –que es faran per part de Consorci i per part de l’AFI– on es confirmarà que aquesta ubicació no representa cap risc per la salut dels infants, treballadors/es i famílies.

 
2. Informacions de les Comissions
Cada comissió explica de manera sintètica quines actuacions han dut a terme fins ara i quines actuacions preveuen dur a terme d’aquí a juny. Crides i informacions destacades:
  • La Comissió Reivindicativa explica que hi ha vàries famílies de l’escola afectades i mobilitzades per l’eliminació de la línia 41 d’autobús prevista per la tardor del 2018. EN una propera Assemblea extraordinària es votarà si aquesta reivindicació s’assumeix des de l’AFI.
  • La Comissió de Formació demana persones voluntàries per impulsar la creació i gestió un Grup de Famílies que s’engegarà aquest curs. Els interessats poden escriure a comissio-formacio-entenca@googlegroups.com.
  • La Comissió d’Acollida, Menjador i Casal informa que es farà Casal d’Estiu a l’Escola, i que durant aquest segon trimestres es convocarà una Assemblea Extraordinària per informar i decidir la contractació de l’empresa de suport i càtering del menjador del curs 2018/2019
  • La Comissió de Festes se ha constituit amb quatre famílies de P3. Benvingudes!
3. Ampliacions de pressupost
Francesc Turmo (tresorer) explica que el fluxe de caixa del pressupost està ajustat al que es va aprovar a la primera assemblea, amb despeses per sota del demanat ja que la major part de les comissions no s’han gastat tot el que havien demanat. Amb uan reorganització de les partides proposta per Tresoreria, s’aprova per unanimitat una ampliació de pressupost que no afecta negativament a l’economía de l’Associació i que permetrà ampliar els serveis. Els pressupostos ampliats són 350 euros per Nova Ubicació, 500 euros per Festes i 500 euros per Formació.
 
4. Precs, preguntes i noves propostes.
  • La Marta Duque proposa a l’Assemblea la creació d’una xarxa d’intercanvis, préstecs, donacions, etc. de roba, joguines, mobiliari dels petits i petites de la comunitat. Els interessats  en participar-hi poden possar-se en contacte amb ella.
  • Es proposa la creació de la Comissió de Jardineria. Totes les persones interessades en formar-ne part podeu escriure a afiescolaentenca@gmail.com.
  • Una família demana si és possible, que als e-mails que enviem les comissions puguin constar els noms de les persones que la conformen
  • Es recorda si algú vol portar algun tema al Consell Escolar pot posar-se en contacte amb els representants de les famílies o AFI per transmetre’l.

LLEGEIX L’ACTA ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE L’AFI
DE L’ESCOLA ENTENÇA DEL 25/01/2018

Deja un comentario