RESUM DE LA RECOLLIDA D’ESQUEIXOS DE L’ESCOLA

Benvolgudes famílies, des de la Comissió de Jardineria volem agrair-vos la vostra participació en l’acció de recollida d’esqueixos de fa algunes setmanes. Tot i que ja coneixem les notícies sobre la ubicació i no ens traslladarem, pensem que tenir cura d’un ésser viu és un bon aprenentatge per als infants (i per als adults!). De ben segur que al setembre sabrem trobar un espai on plantar aquestes petites plantes per donar-hi sentit.

En segon lloc, us volem fer saber que també hem inclòs l’equip directiu, pedagògic, de migdia i de serveis en l’acció d’entrega de plantes. En aquest cas vàrem triar pots de vidre que duien una enganxina amb el següent escrit: “Des de la comissió de jardineria us deixem aquestes plantes com a exemple de resiliència. També la nostra escola en sortirà reforçada després de les intempèries.”

En tercer lloc, amb el curs a punt d’acabar, volem demanar-vos voluntaris per acollir alguna de les plantes de l’escola durant les vacances d’estiu. Qui pugui fer-ho, per favor, que ens escrigui al correu de la comissió: comissio-jardineria@googlegroups.com

També podeu, a través nostre, demanar si algú de la comunitat vol fer-se càrrec d’alguna de les vostres plantes durant aquests mesos o si us oferiu a fer-ho.

Per acabar, volem compartir amb vosaltres una imatge de la tasca setmanal de manteniment i seguiment de les plantes interiors i exteriors de l’escola, en la que els infants sovint col·laboren.

Des de la comissió us desitgem unes bones vacances, no us oblideu de regar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s